Mestthee 100% organische mest voor iedere tuin

Winkelwagen 0 items - € 0,0 0

Het idee

Mestthee

Mestthee van paardenmest 100% organische voeding

Traditionele paardenmest zomaar bij planten, rozen moestuin neerleggen, inharken dat kan. Maar na veel lezen, googlen en nadenken heb ik het product Mestthee ontwikkeld. Deze Mestthee heeft als ludieke merknaam Mr Mestthee.

Deze Mestthee heeft als voordeel dat het vloeibaar is en direct de wortels bereikt en zo ook de rest via de stam. Nog een groter voordeel is dat

paarden in de wei zaden eten. Alles wat groeit eten ze op. Deze zaden komen in de mest en zo krijg je onkruid tussen je planten. Met Mr Mestthee heb je hier geen last van want deze zaden bleven in het theezakje en alleen het vloeibare mest aftreksel gebruik je. Het mooi is dat je alleen zelf een emmer of gieter en water hoeft te regelen, dat heeft iedereen wel in huis. Probeer het en brouw dit 4 keer per jaar voor een mooi resultaat.

Fijne dag, Edwin Vliegenthart
Mestthee

Het idee van mestthee, beter voor je planten

Ecologisch tuinieren met paardenmest waar je nu heel gemakkelijk thee van kan maken. In veel paardenmest zitten veel zaden. Met Mestthee van Mr Mestthee heb je hier geen last van omdat deze in het theezakje blijven. Het beter bereiken van de wortels van je planten voor een gerichtere voeding dat is het idee achter onze Mestthee.

Vertellen

Ervaringen

“ Ik gebruik het voor mijn moestuin, 1x per maand besproei ik met een gieter de bodem net voor de regen zodat alles mooi in de grond gaat! ”

Jolanda Stultiens

Meppen

“Dit werd mij aangeraden omdat we net een nieuwe voortuin hebben aangelegd en de wortels van de plantjes zo goed kunnen aarden.”

Henk Thelosen

“Mijn rozen struiken zien er fris en gezond uit. Ik ben er erg blij mee!”

Klaas Versluis

Mr Mestthee

Thee van paardenmest

Geweldige paarden hebben we uitgekozen voor deze mestthee. Ze staan heel de dag buiten en krijgen natuurlijke voeding. Ze zijn vrij van antibiotica en medicijnen. Paardenmest is een uitstekende bodemverbeteraar en trekt bodemdieren aan en vermindert het zuurgehalte.

De Paarden